You are currently viewing Vékony szálú hajak

Vékony szálú hajak

Ne engedd, hogy a vékony hajszálaid rombolják az önbizalmadat!

Örülök, hogy idekattintottál! Ezek szerint neked is vékonyszálú hajad van. 
A szalonunkban tapasztaljuk, hogy ez igen sok hölgyet érintő probléma.

Egy hölgy nagyon találóan fejezte ki érzéseit:
“A vékonyszálú haj ugyan nem okoz nekünk fizikai fájdalmat, de a lelkünket annál inkább megkínozhatja.”

Valószínűleg tapasztaltad már, hogy a hajad

 • hamar zsírosodik, a fejedre lapul
 • könnyen elveszíti a térfogatát, gyorsan összeesik
 • nehezen kezelhető, nehéz szép frizurát, esetleg kontyot készíteni
 • könnyen töredezik, nehéz megnöveszteni

Ezek a problémák igencsak önbizalomrombolóak lehetnek. A vékonyszálú haj miatt úgy érezheted magad, mintha nem lennél elég nőies vagy szép. Ez pedig negatív hatással lehet a mindennapi életedre, a kapcsolataidra és az önértékelésedre.

ÖRÖMHÍREM VAN A SZÁMODRA! 😊

A vékonyszálú haj problémája nem megoldhatatlan! Számos olyan trükk, technika létezik, amely segíthet a vékonyszálú haj dúsabbnak és egészségesebbnek tűnnie.

A vékonyszálú haj is lehet vonzó, van megoldás!

Versegi Nikolett vékonyszálú haj specialistája

Ő VERSEGI NIKOLETT, ő szalonunk vékonyszálú hajak specialistája.
Niki 13. éve dolgozik a fodrász szakmában. Gondolhatod, ez idő alatt rengeteg tapasztalatot, óriási tudást szerzett hogyan is kell a vékonyszálú hajakat vágni, ápolni, kezelni és hogyan lehet gyönyörű frizurákat készíteni kevés hajból.

Persze csodákat még ő sem tud tenni! A genetikai adottságokat ő sem tudja átlépni, de az tudja, milyen trükkökkel, vágástechnikával, frizura-stílussal, anyagokkal lehet optikailag dúsabbá varázsolni a hajadat. 

ÉÉÉS: van egy titkos receptje, amivel  nem csak optikailag dúsítja a hajadat, hanem ténylegesen!

Ha szeretnéd újra magabiztosnak érezni magad, olvasd el Niki  tippjeit!
Sőt ha szeretnéd, személyesen is segít neked megtalálni a számodra megfelelő megoldást. Gyere el Nikihez a szalonba, beszélgessetek, faggasd, kérdezgesd!

A vékonyszálú haj is lehet gyönyörű, ha tudod mit kell tenni!

De addig is néhány tipp Nikitől, hogy tudd mitől is lehet gyönyörű a hajad:

 • JÓ FRIZURA VÁLASZTÁS.rövid haj vagy a félhosszú bob frizura. Dúsabb hatást kelt. Persze ezekhez elengedhetetlen a roppant precíz hajvágás!

 •  A MEGFELELŐ SZÁRÍTÁSTECHNIKA. Ennek titka egy jó hajkefe, és persze a spéci mozdulatok. De milyen is egy jó kefe és mik ezek a spéci fogások? Niki elmondja majd neked.

 • VÉKONY SZÁLÚ HAJRA KIFEJLESZTETT TERMÉKEK. Volumennövelő sampon, hajbalzsam, hajhab, tőemelő spray-k. Ezek a termékek mitől növeli a volument? Erre is kapsz választ Nikitől.

 • A JÓL KIVÁLASZTOTT HAJSZÍN. Ajánlottak a teltszínek festése, mert optikailag dúsít. Niki olyan speciális festéseket-melireket is ismer, melyek pont oda helyezik az optikai dúsítást, ahova szükséges. 

 • FRIZURAKÉSZÍTÉSI TRÜKKÖK.  Van amit magad is meg tudsz csinálni, de van, amihez gyakorlott kéz kell. Ezek optikai ‘tuningot’ adnak a frizurádnak. Ilyen pédául a tupírozás,  kontyfánk használata.
  A tupírozásnak is megvan a maga titka, ezt is elárulja majd neked. Konty elkészítését – ha alkalmi vagy esküvői kontyot szeretnél . – mindenképp érdemes rutinos kézre bízni. A kontyfánk, csattok, stb. használata bizony gyakorlott szakember tudását igénylik.

 • AZ OTTHONI HAJÁPOLÁS külön figyelmet igényel a vékony hajszálak esetében. Hogyan mosd a hajad, egy kis hajszárítási trükk, a termékek megfelelő használata.

Gyere el Nikihez a szalonba, beszélgessetek, kérdezgesd!

Sőt nyugodtan faggathatod a titkos receptjéről is! 😉

Hidd el boldogan fogsz kilépni tőlünk. és végre azt fogod érezni, hogy van megoldás vékonyszálú hajadra. Végre magabiztosan élheted majd a mindennapjaidat!

Szeretettel várunk szalonunkban, Niki székében! ❤️

Herendiné Asztalos Andrea szalonvezető
Herendiné Asztalos Andrea - szalonvezető

Vége a vékonyszálú hajnak, végre!

Nikinek van egy 3 lépcsős, csoda-receptje, amivel a vékony hajszálaidat ténylegesen megerősíti, megvastagítja. A 100%-ig növényi, vegán készítményeket egy olasz cég kisérletezte ki, kimondottan a vékony szálú hajakra.

 • 1 lépcső:  Niki előkészíti a fejbőrödet radírozással, mélytisztítással, hogy a letisztított fejbőrödbe  hatékonyabban szívódjanak fel a hatóanyagok.
 • 2. lépcső: lágy, pihentető fejmasszázzsal és a speciális ampullával stimulálja a fejbőrt, hajhagymákat, hogy  életteltelibb, egészséges haj növekedjen. 
 • 3. lépcső: az organikus bambuszos samponnal és kondicionálóval közvetlenül a hajszálakra hat. Erősíti, vastagítja a hajszálakat.

Itt vár Niki: Budapest 2. kerületében, a Beauty Carnival szépségszalonban

 • Címünk: Budapest, 2. Szépvölgyi út 52. Pannon Irodaház földszínt
  Ha tudod, hol van a Daubner cukrászda, akkor a bejáratával szemben megtalálod szalonunkat. 
 • Bejelentkezés Versegi Nikoletthez online >>
 • Nyitva tartás: hétköznapokon 8.00-20.00 óra, szombaton 8.00-20.00 óra
 • Telefon: 06 1 886 9212 vagy 06 30 833 4651 (időpont foglalásra nem alkalmas!)
 • Szalonvezető: Herendiné Asztalos Andrea 
  Mail: herendi.andrea@beautycarnival.hu