Szőlős-keratinos hajújraépítés a DAVINES-től

Szőlős-keratinos hajújraépítés a DAVINES-től

Mi is az a keratin és miért olyan fontos nekünk?

A keratin egy 19 aminosavat tartalmazó szerkezeti fehérje, amely a hajban, a bőrben és a körömben is megtalálható. A hajnak majdnem 97%-a keratinból áll, így tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy a keratin maga a haj!

Mit okoz a hiánya, miért szorul pótlásra a keratin?

Az öregedés, a környezet károsító hatása, az egészségtelen táplálkozás, de ugyanígy a hajfestés, sőt, még az intenzív fésülés is roncsolja a haj szerkezetét, amitől a hajszálak vékonyabbak, töredezettek, fénytelenek lesznek. Ahhoz, hogy a haj újra erős, egészéges, fényes legyen a hiányzó keratint pótolni kell.

Hogyan pótolható a szervezet számára a hiányzó keratin?

Alapvetően kétféleképpen, külső és belső pótlással. Az egészséges, változatos, vitamindús étkezés ugyanis táplálja, erősíti a hajat — ennek eredménye különösen hosszú távon mutatkozik meg. Másfelől lehetőség van a sérült hajszerkezet helyreállítására keratinos kezelések segítségével, amitől a hajszálak megvastagodnak, erősek, fényesek, tehát újra egészségesek lesznek.

DAVINES ‘NOURISHING’ keratinos hajújraépítő kúra szőlővel

Miért éppen a Davines hajújraépítési kúrája a megoldás?

A Davines NOURISHING termékei kizárólag természetes anyagokat, gyümölcsöt és természetből nyert keratint tartalmaznak. A folyékony keratin mélyen beépül a hajszerkezetbe, kitölti a porózus részeket, építve ezzel a hajszerkezet belső részét (kortex). A nagyobb keratinrészecskék a szerkezet külső részén tapadnak meg, ez vastagítja, selymesebbé, fényesebbé teszi a hajat.

A Davines csapata még arra is figyelt, hogy vékony vagy vastag szálú hajad van-e —  a kúra elemeit úgy állították össze, hogy mindenki a saját hajára szabott kezelést kapjon!

Hogyan épül fel a DAVINES szőlős-keratinos kúra?

A  hajújraépítési kúra sikerét a szalonunkban elvégzett kezelések és a gondos otthoni hajápolás együttesen biztosítják. A kúra ideje alatt a 3 lépcsős szalonkezelés mellett otthoni hajápolásra is a Davines NOURISHING termékcsalád tagjait érdemes használni. Szalonunkban alkalmanként csupán 20 perccel több időt kell töltened, mint egy hagyományos szárítás alkalmával, az otthoni hajápolásnál pedig csak a felhasznált termékek jelentik a különbséget.

Kezelésenkénti ár – hajmosással, szárítással : 

rövid hajfélhosszú hajhosszú hajextra hosszú haj
10.200,- 11.400.- 12.700.- 14.000.-

Az árak a szilvás-hyaluronsavas kúrára is érvényes. A fodrásszal közösen döntitek el, melyikre van leginkább szüksége a hajadnak.

Ajánlott kúra

Leghatásosabb a ‘gyógyulás’ szempontjából, ha folyamatos kúrán veszel részt. Heti 1X a haj állapotától függően 5-6 alkalommal.

DAVINES – NOURISHING hajszerkezet-javító kúra ajánlatunk:

Foglald le előre a kezelések időpontját és fizesd ki egyösszegben!
Ez esetben az utolsó kezelés árát ajándékba adjuk!

Időpontokat lefoglalhatod a fodrászodnál személyesen vagy hívd a 06 1 886 9212 – es számot!


OLVASS TOVÁBB! Ismerd meg a DAVINES szilvás-hyaluronsavas hajfeltöltő kúránkat is és a speciális hajfestési technikáinkat!