You are currently viewing Fodrászaink ajánlatai

Fodrászaink ajánlatai

Speciális hajfestési technikák és a hajújraépítő, hajszerkezet-javító kezelések

A tőfestés és sima melír-csíkozás mellett a napszítta hatást keltő és a lenövéseket ‘leplező’ festéstechnikák hatalmas népszerűségnek örvendenek. Ugyanakkor a kémiai hatások (mégha a mai professzionális hajfestékek természetes alapanyagokat tartalmaznak is) és a káros környezeti ártalmak igencsak próbára teszik a hajszálakat.

A hajszál élő szerv. Óriási szüksége van a táplálásra, szerkezetük javítására és feltöltésére. Ezeket szolgálják a DAVINES hajfeltöltő és szerkezetjavítő kezelései.

Balayage, Ombre, Copacabana

Évek óta hódítanak a hölgyek körében a speciális hajfestések, melírok.
Hol vagyunk már a ‘sapkásmelír’ technikától,
amikor horgolótűkkel húzkodták ki a világosítandó hajszálakat és azon rimánkodtunk, hogy nehogy belépjen egy ismerős. 

A fodrászipar is óriási léptekben halad, az egyik legnagyobb sikere az un. spciális festéstechnikák. A természetes hatás, a napszítta világosabb hajvégek és nem utolsósorban a gyors lenövéseket is remekül palástoló melírok szűnni nem akaró igény a hölgyek részéről… Ime a kedvencek!

Bizony nem egyszerű és igen idő,-és munkaigényes melírtechnikákról van szó. A fodrásznak is alaposan meg kell néznie a hajad jelenlegi színét (esetleges lenövést), állagát, hosszát. Fel kell készülnie a munkára, az idejét úgy kell beosztani, hogy legyen elég idő ehhez a gyönyörű munkához.

Mindenesetben egy előzetes ingyenes konzultációt javaslunk.

Roppant fontos, hogy előzetesen találkozzatok! Te el tudod mondani pontosan mit szeretnél, a szakember megismeri a hajadat, igényedet.

Hidd el ez a fél óra konzultáció nagyon megéri!

A fodrász felkészülve vár rád a megbeszélt időpontban és nem utolsó sorban te is bizalommal, nyugodtan ülsz a székébe, mert tudod, hogy jó kezekben vagy.

Előzetes konzultációért hívd a 06 1 886 9212 számot vagy online ITT be tudsz jelentkezni.

Extra hosszú haj speciális festését is vállaljuk.


Görgess lejjebb! Érdemes!
Ha sokat festett, töredezett, száraz, elvékonyodott a hajad érdemes újra életre kelteni. Kétfajta kezelést ajánlunk neked a DAVINES naturo-fodrász cégtől.

Hyaluronsavas és karatinos hajszerkezet-gyógyítás

Speciális hajfestéshez kérj időpontot ingyenes konzultációra a 06/1/ 886-9212 es telefonszámon!
A hajszerkezet-javító kezelésekhez nem szükséges előzetes találkozó.