You are currently viewing Esküvői előkészítő csomag

Esküvői előkészítő csomag

Az esküvői előkészületek bizony izgalommal, stresszel járnak, hogy minden időben elkészüljön. Ahhoz, hogy frizurád és sminked is tökéletes legyen és elvárásodnak maximálisan megfeleljen, elő kell készíteni arcbőrödet és hajadat is, annak színét, fazonját, állagát.

Esküvői Előkészítő Csomag

Ehhez kínáljuk előkészítő csomagunkat, felkészítjük arcbőrödet és hajadat a tökéletes frizurára és sminkre. Érdemes az esküvő időpontja előtt kb. 1-2 hónappal felkeresni minket, hogy pontosan időre megtervezzük Veled szépséged folyamatát.

Hajad, arcbőröd gyönyörű lesz a
Nagy Napra

A csomag tartalma:

  • Egy előre megbeszélt időpontban bőranalízis után és kozmetikusunk tanácsa alapján kb. 60 perces arckezelés (tisztítás esetén hosszabb idő).

Arcbőr-felkészítő kezelés ára a kozmetikussal való egyeztetés alapján.
 


Tanácsolunk egy, a hajad állagát, fényét megújító, felfrissítő, hajregeneráló kezelést, – lehetőleg kúraszerűen – az olasz DAVINES naturo-termékcsalád NOURISHING szőlős-keratinos hajújraépítő vagy REPUMPLING szilvás-hyaluronsavas programját.
Egyszerűen elképzelhetetlen egy gyönyörű menyasszony egészséges, feltöltött hajszálak nélkül! Mégha fel is van tűzve a hajad, akkor is látszik, hogy ragyog, szép!

Teljes kúrára vonatkozó részleteket az ITT olvashatsz bővebben.

Hajújraépítés ára szárítással (vágás nélkül):

  • Rövid haj:  14.300 Ft   
  • Félhosszú haj:  15.900 Ft  
  • Hosszú haj:  19.000 FT                
  • Extra hosszú haj:  21.000 Ft


Görgess lejjebb! Érdemes elolvasnod Esküvői ajánlatunkat a Nagy Napra. Nézd csak meg mit tartogatunk vőlegényednek és a többi ünnepi résztvevőnek! Leánybúcsúdról se feledkezz meg!
‘Nyílt üzenet 2022 menyasszonyainak’ c. írás Anett vendégünk izgalmas, roppant tanulságos történetét írja le … érdemes megnézned ezt is!

Részletekért hívd HERENDI ANDREA szalonvezetőt a 06 30 7373 417 es számon!