DAVINES olasz naturo-fodrásztermékek

davines-1

Engedd, hogy bevezessünk a Davines különleges világába!

Mitől is olyan különleges ez a világ? 

A Davines Csoport célja egy olyan egyedi világ megalkotása volt, amelyben mind a megjelenés, mind  az illatvilág, mind a szolgáltatások egyedi élményt nyújtanak, ezek a visszafogott természetesség, az elegancia, az egyedi stílus és a tökéletes minőség.

Fenntarthatóság, natura

A minőség számukra nem csak a külső és belső tartalom egyediségét jelenti, hanem azt is, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek szigorúan tiszteletben tartják a környezetünket

 • A  Davines az első olasz kozmetikai gyártócég, mely csatlakozott a Zero Impact programhoz. Ennek alapján 33.558,272 kg CO2—kibocsátást semlegesítettek környezetvédelmi lépéseikkel, faültatéssel. 
 • A Davines kutatás-fejlesztés egyik elsődleges célja a lehető legmagasabb  természetesanyag-tartalom, a vegán alapanyagok használata és a parabén- és szulfátmentes termékek kidolgozása. 
 • Lélegző élelmiszeripari műanyagok felhasználásával küldönleges csomagolóanyagokat terveztek.
 • Igazi különlegesség a ‘More Inside’ termékcsalád. Növényi alkotórészeit un. slow-food termelőktől szerzik. A ‘slow-food” olyan ételt jelent, aminek az  alapanyagait helyi, organikus és fenntartható módszerekkel termelik és  dolgozzák fel.

Olasz szépség, olasz hangulat

Ha a kezedben tartasz egy Davines terméket, láthatod, hogy valóban művészien megtervezett saját stílust és hangulatot áraszt. A tervezők célja volt, hogy minden egyes termékcsalád külső megjelenése tükrözze az olasz történelmet, múvészetet, designt, divatot, kultúrát, életmódot – ez az olaszok öröksége.

oi-balettcipokkel
Davines dizájn
authentic-csalad-1
maskfestek-portrekkal
repumpling-csalad
Davines gyogyszertar

Ha kinyitod valamelyik terméket és beleszippantasz, vagy amikor a fodrász a hajadra teszi, – minden túlzás nélkül állítható –, egy sajátságos illatvilágot érzel, gyümölcsök, viragok, természetes illóolajok illatát.

Davines történet

A céget 1983-ban az olasz Bollati család alapította Pármában. A Davines nevet a két gyermek Davide és Stefania nevekből gyúrták össze. A fiú, tökéletes szakemberré nőtte ki magát és ma Davide Bollati a Davines Csoport tulajdonosa és elnöke.

bolatti-csalad-1984-ben
bolattidavide

                   Davide Bollati tulajdonos, elnök                                     Bollati család 1984-ben                                 

A Davines csoport kutatólaboratóriumként indult, mely kiváló minőségű hajápolási termékek gyártását végezte, más, világszerte ismert és neves kozmetikai cégek részére. Majd úgy döntöttek, hogy szakértelmüket saját vállalkozásuk érdekében kezdik használni. Létrehozták a saját márkájú Davines hajápoló termékeket, kizárólag szalonok részére.
1996-ban saját maguk által kikisérletezett bőrápolási termékeket dobtak piacra, kizárólag premier gyógyfürdők részére.

Több mint három évtizeddel később már több mint 70 országban, több ezer szalon, száz meg száz szenvedélyes fodrásza tart a Davines közösséggel.  A gyökereiket szilárdan elültették a kezdetekben és ma is a családi tulajdonban lévő kutatólaboratórium által vezérelt, minőségi termékeket nyújtanak autentikus megközelítéssel.

figurak

 Davines hangulat figurák

Davines naturák, termékek

 • Valóban egyedi vizuális élményt nyújt az ún. Authentic termékcsalád, mely a flakonokon művészeti képekkel jelenik meg. Hajra, testre, arcra is tökéletes megoldást ad. Gyönyörű ajándék bármely alkalomra.
authentic-csalad-1
authentic-csalad2
authentic-krem-es-nektár
 • Becsomagolva álmodták meg a ‘More Inside’ termékcsaládot. Mint neve is utal rá, a csomagoló anyag belseje is tartalmaz információkat, pl. egy-egy kedveskedő bölcseletet, ill. helyes kis figurák mutatják, kinek – mire – hogyan használandó az adott termék.
  Annak a slow-food farmnak a nevét is olvashatod, ahonnan a növényi alapanyagok származnak.  A ‘slow-food” olyan ételt jelent, aminek az alapanyagait helyi, organikus és fenntartható módszerekkel termelték és dolgozták fel.

Ha ezt a kis csigát látod a papíron, tudod, hogy az összetevő ilyen farmról ered.

Davines Belülről2
Davines belülről
 • Mit csinálsz, ha kiürül egy sampon vagy kondicionáló flakonja? …kidobod. A Davines kiürült dobozait, flakonjait semmiképp ne dobd ki, ültess bele virágot! Lélegző élelmiszeripari műanyagból készülnek, így ha illeszkedik a környezethez, bátran használhatod kaspónak.
ultetett-novenyek
ultetettnoveny3
ultetett novenyek4
 • MINU, VOLU, LOVE, MELU, DEDE, MOMO, NOUNOU – Kedves becenevek ugye? Az ‘Essential Haircare’ napi hajápoló család tagjai egyedi elnevezéseket kaptak, többségüknél utalva funkciójukra. Organikus hatóanyagokkal állították össze őket, pl. sárgadinnye, paradicsom, vöröszeller, kapribogyó és virága, lencse, vajretek, hajdina, mandula.
daily-haircare-sorozat
essential-haircare-2
 • A hajszárítást forradalmasító ‘Your Hair Assistant’ család volumen-növelő tagja az ún. textúrázó fapúder. A púder bambuszból és kókuszhéj örleményből áll és speciálisan erre kifejlesztett ecsettel vihető fel.
yha-csalad
yha-ecsetpuderrel

Davines naturo szolgáltatások

 • Hialuronsavas kúráról már biztos hallottál a ráncfeltöltő krémeknél vagy porcfeltöltő vitaminoknál, de haj esetében még nem. A hialuronsavas mélyhidratáló-hajfeltöltő kúra szilvával, mint természetes összetevővel, csak a Davinesnél kapható. (Az ismert keratinos hajszerkezet-javítások más célt szolgálnak.)
repumpling-csalad-1
 • Bámulatos színekben pompázik az ‘Alchemic’ család szinező, árnyaló, színfrissítő ápolórenszere. Hat színből választhatsz, ha két festés között kicsit kifakul a hajad színe. Ha szabadságon vagy és nincs kéznél a fodrászod, semmi gond. A hajszínednek megfelelő sampon és kondicionáló felfrissíti, ápolja és fényesíti a hajad színét.
alchemic-kollekcio-teljes
 • A hajhullást több dolog okozatja: hormonváltozás, stressz, időszakos betegség. Mindhárom problémára és egyéb haj- és fejbőrproblámákra is külön-külön megoldást ad a ‘Naturaltech’ család természetes összetevőkkel. Kávé-koffein, szilva, gyermekláncfű, citrom, kékáfonya, articsóka, kasvirág. Páratlan antioxidáns, gyulladáscsökkentő. Az illatokat természetes illóolajok adják.
naturaltech-csalad
calming
 • Hajadat, bőrödet, testedet védi a ‘Su’ fényvédő, napozó termékcsalád. Nem csak az arcodat, testedet kell befújnod, hanem a hajadra is tegyél, mielőtt napra mész. Biológiailag könnyen lebomló, természetes alapanyagokat tartalmaz: keratint, kamillát, mimózát, almát.
sumuveszien

Egyetértesz velem abban, hogy a Davines termékcsalád szépsége révén úttörő-terméknek számít a fodrásziparban? Termékeik hatásfoka, illat-esszenciája is kiszolgálja a legmagasabb igényeket. A fenti példákon kívül a Davines számos más családdal, termékkel büszkélkedhet.

Gyere el hozzánk, fogd a kezedbe, szippants bele és próbáld ki!!

Jelentkezz be hozzánk a 06 -1-886 9212 es telefonszámon, vagy írj nekünk!