You are currently viewing Curly Girl Method – CGM
CGM hullámos göndör haj ápolás

Curly Girl Method – CGM

CGM kozmetikumok a hullámos-göndör haj ápolásában

Téged is bosszant, hogy sosem úgy állnak a bongyor tincseid ahogy te szeretnéd? Kinyúlt, szöszös, fakó? Ilyenkor gyorsan összefogod vagy befonod, de érzed, hogy ez nem igazán megoldás. Már olyan uncsi!
Annyira vágysz végre egy megoldásra, amivel végre a kibontott, gyönyörű göndör hajtincseiddel tündökölhetsz a mindennapokban?

Örömhírem van a számodra! Szalonunkban pont a rakoncátlan tincseidre kifejlesztett CGM hajápolási rendszert vezettünk be!

Mit jelent a CGM göndör haj ápolási-rendszer?

CGM – Curly Girl Method. 
Sajnos még nincs magyar elnevezése, ha neked eszedbe jut valami találó név, örömmel vesszük!

Egy olyan hullámos és göndör hajra kifejlesztett hajápoló termékekről van szó, amelyből kivonásra kerültek a hullámos-göndör haj nyúlását, szöszösödését, szárazságát okozó elemek. 

Az itthoni CGM rendszert egy magyar fodrászhölgy – Herczeg Gyöngyi – fejlesztette ki, aki 20 éve fodrász és havonta 90-100 göndör hajú vendéget kezel. Már egy éve tesztelte, javítgatta, hogy hogy lehet a göndör hajad még göndörebb vagy hogy tudsz hullámos hajadat egyszerűen, de gyönyörűen ápolni, kezelni. Mostanra érte el a tökéletes eredményt, hatást.

Kivonta a samponból, balzsamból a fejbőrödre és hajszálaidra károsan ható, szöszösödést, kinyúlást okozó alkotóelemeket.  Ebbe a kategóriába tartoznak a szulfátok, szilikonok, glicerin, szárító alkoholok, a viasz és az ásványi olajok, és bármily meglepő, a kókusz. 
A termékeit vitaminokkal, növényi olajokkal dúsította, ezekkel szépítve, táplálva fürtjeidet.  

De ahhoz, hogy gyönyörűen álljon a frizurád, nem elég csak a haj ápolása, ez csak egy része.

A hullámos, göndör haj csak akkor lesz igazán mutatós, ha tökéletesen van vágva, festve, szárítva!

Kiss Adrienn HENNA specialista, göndör haj fodrász Budapest 2. kerület
KIS ADRIENN göndör haj specialista

 

KIS ADRIENN göndör haj specialistánk, 22 éve dolgozik a szakmában és jónéhány göndör-fürtös hajú vendéget szépített meg.

Óriási tapasztalata van abban, hogy gyönyörűen álljon a frizurád! A fürtök ápolása, ez csak egy része. Előtte tökéletesen kell festeni, levágni, majd speciális módszerrel beszárítani.
Adrienn pontosan tudja hogy kell vágni a hajadat, (pl. a forgóknál), milyen technikával kell festeni például egy melírt és pontosan tudja a hajad göndörségéből (pl. hullámos vagy afró), hogy milyen módon kell szárítani.

Mit tartalmaz ez a göndör hajápoló-rendszer?

Ha fakó, szöszös, kinyúlt a hajad, ennek két oka lehet: vagy vízhiányos vagy proteinhiányos. Illetve ezek arányának felbomlása okozhatja a problémádat.
Ezt figyelembe véve került kifejlesztésre a termékcsalád.

CGM SAMPON
Szulfát,- paprabén,- szilikonmentes száraz vagy zsíros  fejbőrre. A sampon a fejbőr és a hajszálak megtisztítására szolgál.

CGM HAJBALZSAM/ HAJPAKOLÁS
Glicerin, kókusz, szilikon, parabén és szárító alkoholtól mentes, B5 vitaminnal
dúsított. Ez a termék felelős a hajszálak ápolásáért, táplálásáért.
Tudtad, hogy a glicerin  a felelős, ha esős-ködös időben a kiszöszösödik a hajad? És hogy a kókusznak pedig erős szárítóhatása van?

LENMAGZSELÉ
A lenmagban lévő tápanyagok, vitaminok meggátolhatják a haj töredezését azáltal, hogy javítják a szálak rugalmasságát, erősségét. Jellemzően E-vitamint és Omega-3 zsírsavakat tartalmaz. 

Ha CGM-es vagy, biztos hallottál erről, sőt talán már ki is próbáltad. Borzasztó macerás főzni, kevergetni, szűrni és aztán a hajadra kenni ezt a nyúlós, nyákos anyagot. És minden alkalommal újra kell főzni, mert megromlik, szóval egy hatalmas nyűg! Ettől a hatalmas macerától szabadítunk meg ezzel a termékkel!
Van azonban egy hátránya: nem tartós.

DAVINES CURL SERUM
Az olasz DAVINES termékcsalád hullámos-göndör hajakra kifejlesztett széruma. Tartóssága kiváló, ezért választottuk lenmagzselé helyettesítő vagy kiegészítő termékként. 
Ez ugyan nem CGM termék, de ez is szulfát,-és parabénmentes. Állatkisérletektől is mentes. Használata gyors és kényelmes, szépséges fürtöket ad két hajmosás között. Hogy hogyan kell használni a mindennapokban, Emese pontosan elmondja majd neked. 

CGM hajápoló-rendszer lépései szalonunkban

 1. Időpont egyeztetés után a szalonunkban Adrienn konzultál veled,  megnézi a hajszálad problémáját (víz vagy proteinhiány). Megbeszéli veled a frizura elképzelésedet is természetesen.

 2. Hajfestés esetén, a festék kiöblítése után kezdődik az alábbi CGM hajápoló rutin. Egy kis kitérő: ha hajfestésben is gondolkozol, különösen teljes hajszínváltásban vagy speciális melírekben, fontos eljönnöd hozzánk egy 20-30 perces előzetes könzultációra. 

 3. A neked való samponnal megmossa a hajadat, ezzel megtisztítja a fejbőrödet és a hajadat a szennyeződésektől (festéktől).

 4. Majd a balzsam következik. Nem is gondolnák, hogy egy balzsamot milyen sokféleképpen lehet használni! Akár pakolásként is. Adrienn pontosan tudja, melyik megoldás való neked.

 5. Ezután a hajadtól függően, a hajszárítás előtt vagy után felviszi a lenmagzselét vagy a Davines Curl Serumot.

 6. Majd következik a hajformázás. 

 7. Ha tetszik neked, amilyenné Adrienn a hajadat varázsolta a CGM termékekkel, meg tudod nálunk vásárolni. Természetesen elmagyarázza neked az otthoni CGM-rutinodat. 

Hullámos, göndör haj szolgáltatás és termékek árai

A CGM termékeket 250 ml-es kiszerelésben árusítjuk. Környezetünk kímélése érdekében a flakonokat ajándékba adjuk és amikor elfogy, kérünk hozd el és utántöltjük!

A Davines terméket eredeti gyári csomagolásban áruljuk. Érdekessége, hogy un. ‘lélegző’ műanyag, tehát akár virág is ültethető bele.

RÖVID HAJ

 • mosás, szárítás 
  6.100 Ft
 • mosás, vágás, szárítás 
  9.300 Ft

FÉLHOSSZÚ HAJ

 • mosás, szárítás 
  7.100 Ft
 • mosás, vágás, szárítás 
  11.600 Ft

HOSSZÚ HAJ

 • mosás, szárítás 
  8.000 Ft
 • mosás, vágás, szárítás 
  13.300 Ft

30 perces göndör haj szakmai tanácsadás: 3.000 Ft

Adrienn figyelembe véve a te hajad állagát, állapotát, tanácsot és ötleteket ad hogyan ápold, gondozd a fürtjeidet. 

SAMPON
száraz és zsíros fejbőrre:
1.850 Ft

HAJBALZSAM
PAKOLÁS

vízhiányos és
proteinhiányos hajra
2.260 Ft

LENMAGZSELÉ
1.900 Ft

DAVINES CURL SERUM
6.990 Ft

Adrienn néhány 'Előtte-utána' munkája és néhány példa hullámos, göndör frizurára

Kis Adrienn göndör haj fodrász előtte utána
Kis Adrienn göndör haj fodrász előtte utána
Kis Adrienn göndör haj fodrász

Budapesten a 2. kerületben találod meg a göndör haj specialistát!

BEAUTY CARNIVAL SZÉPSÉGSZALON

 • Címünk: Budapest, 2. Szépvölgyi út 52. Pannon Irodaház földszínt
  Ha tudod, hol van a Daubner cukrászda, akkor a bejáratával szemben megtalálod szalonunkat. 
 • Telefon: 06 1 886 9212 vagy 06 30 833 4651 (Időpont foglalására ne alkalmas!)
 • Nyitva tartás: hétköznapokon – szombaton 8.00-20.00 óra
 • Bejelentkezés Kis Adriennhez: online >>>
 • Szalonvezető: Herendiné Asztalos Andrea 
  Mail: herendi.andrea@beautycarnival.hu