A profi smink

Rohamléptekkel közeledik az év vége, az ünnepek, az év végi partik, családi programok ideje. És ne feledjük, az egyre népszerűbb téli esküvők ideje!
Akár csajos ruhában parti-frizurával, akár elegáns öltözékben csodás hajkölteményben szeretnél megjelenni, a hódító smink elengedhetetlen. 

Te is úgy gondolod, hogy a mai világban a tökéletes megjelenés  szükséges feltétele a smink mind az üzleti életben, mind a hétköznapokban? Nem is beszélve egy jeles eseményről, vagy egy egész életre szóló családi alkalomról.

Vallom, hogy csak úgy szabad a sminkedet elkészíteni, hogy a személyiségeddel és egyéniségéddel teljes összhangban legyen az arcod. Csak úgy engedlek el, ha elégedetten és mosolyogva nézel a tükörbe. 

Mesteremtől megtanultam, kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozom. Munkám egyik legfőbb jellemzője és jelszava a tartósság.

Nagy rutinra tettem szert az elmúlt 9 év alatt reklámfilmekben, TV-s produkciókban, filmekben, (pl. Maradj talpon, Voice, Társasjáték, Ridikül, Ének iskolája, Kocka, Valami Amerika, Kincsem), mert sok ember, sok karakter fordult meg a kezem alatt.

Esküvőkre, portfólió készítéshez, fotózáshoz, különleges alkalmakra, vagy ha csak jobban szeretnéd érezni magad a bőrödben, szívesen leszek a segítségedre.

A legkényelmesebb számodra, ha a frizurádat is nálunk készítteted. Csak mondd meg melyik nap, hány órára kell kész lenned és mi garantáljuk, hogy időben és gyönyörűen indulhatsz az elismerő pillantások és bókok felé.

Bármilyen alkalomra készülsz – amin másképp kell megjelenned, mint a megszokott hétköznapokon – ne feledd, nálunk frizura-smink egyszerrre elkészül!

Ha szeretnéd, megtanítalak hogyan csináld! Sminkoktatást is vállalok kolleganőmmel, akár egyéniben, akár párosan szeretnél jönni.

Bármilyen kérdésed vagy kérésed van, hívj a 06/30/ 370-8676 os számon vagy írj nekem!… (görgess lejjebb!)

Herendi Viktória Anna