Beauty Carnival szépségszalon, 1025 Budapest Szépvölgyi út 52.  06 1 886 9212

Női-férfi naturo fodrászat  | Kozmetika-szempilla | Profi smink | Kéz,-lábápolás - Műköröm

 


ONLINE bejelentkezés
vagy telefonon akár azonnal: 06 1 886-9212

JOICO amerikai fodrásztermékek

A JOICO az egyik vezető professzionális hajápoló márka, mely már több mint 65 országban van jelen világszerte.
A JOICO sokkal többet kínál, mint egyszerűen minőségi hajápoló termékeket: bármire is legyen szükséged hajad formázásához, festéséhez, problémás fejbőröd kezeléséhez, a JOICO 7 fő termékcsoportban több mint 50 termékkel tökéletes megoldást nyújt minden hajtípus számára!

Néhány különlegesség a JOICO kínálatából:

  • K-Pak Professional termékek a hajújraépítésért
    A JOICO elsőként ismerte fel a hidrolizált haj keratin proteinjének fontosságát, amely tartalmazza azt a 19 aminosavat, ami felépíti hajszálainkat és ezáltal kompatibilis a haj szerkezetével. A JOICO termékei a szabadalmaztatott és egyedülálló hatóanyagok (Quadramine Complex és a Bio-Advanced Peptide Complex) együttes segítségével kapják meg az utolérhetetlen hajújraépítő hatást.

  • CURL termékcsalád göndör hajúaknak
    A göndör haj szerkezete más, mint az egyenesé, ezért a göndör hajú nők és férfiak egyaránt küzdenek hajuk mindennapos ápolásával. Válaszul a JOICO megalkotta az egyedülálló CURL termékcsládot, melyben a szabadalmaztatott Bio-Advance Peptide Complex erősíti a haj szerkezetét, a különleges AvoCaBa triple oil System nedvességet ad a hajnak, az Aqualastic Technology pedig fokozza a hullámképzést, segíti a hajformázást.

  • Cliniscalp termékek hajhullás ellen
    A JOICO-nak a ritkuló hajra is van válasza! A borsmenta levél olaját és Densioxot tartalmazó Cliniscalp termékek semlegesítik a környezeti szennyezés roncsoló hatásait, alapvető tápanyagokkal látják el a hajszálakat és a fejbőrt, megtisztítják a fejbőrt a felgyülemlett fagyútól és DHT-tól, növelik a hajjal takart fejbőr vérkeringését, ezáltal erősítik a meglévő hajszálakat.