Beauty Carnival szépségszalon, 1025 Budapest Szépvölgyi út 52.  06 1 886 9212

Női-férfi naturo fodrászat | Bio kozmetika | Profi smink | Kéz,-lábápolás - Műköröm |
 Masszázsok | Mese-terápiaBeauty-szülinap kislányoknak

ONLINE bejelentkezés
vagy telefonon akár azonnal: 06 1 886-9212

Fájdalom-terápia Gábortól

 

 

Demkó GÁBOR 
gyógymasszőr

Elérhetősége:

Tel: 06/ 20/ 274-0789

Mail: demko.gabor85@gmail.com 

 

 

 

 

 

Kinek ajánlom a masszázst, mint fájdalom-terápiát?

Vallom, tudom és tapasztalom, hogy a masszázs nemcsak fizikai fájdalmak esetén ajánlott, hanem azoknak az embereknek is, akiknek lelki eredetű problémájuk is van. Köztudott, hogy még a kisebb lelkiproblémák is mind kihatnak a fizikai jóllétünkre, közérzetünkre.

 

Hogyan masszírozok?

Előzetesen elbeszélgetünk, megismerjük egymást, hiszen az is nagyon fontos, hogy megbízz bennem.

Mindig figyelek az aktuális hangulatodra, fizikai állapotodra. Belőlem fakadó az erősebb masszázs. Erősebb a kezem, így erősebbek a fogásaim. Ezt a vendégeim nagyon szeretik és igénylik. Természetesen ha az állapodod vagy Te úgy igényled nagyon figyelek a gyengédebb mozdulatokra.

 

Mit fogsz érezni?

Nem foglak hitegetni, ha fájdalmat érzel a masszázs ideje alatt, az a jó!

Ilyenkor gyúrom szét a csomókat, letapadt izmokat. Fáj, igen fáj. De utána mintha kicseréltek volna! Ezt garantálom.
Már a masszázsidő végére megkönnyebbülsz és megszabadulsz a napjaidat megkeserítő állandó fájdalomtól, ezzel javítom az életminőségedet.
Ez lehet egy fejfájás, végtagfájdalom, zsibbadás. Persze akkor teljes a siker, ha folyamatosan lazítom, kezelem a tested.

 

Kinek és hogyan tudok segíteni?

Sportmasszázs

Egy jó torna vagy edzés után bizony jelentkezhet a jól ismert izomláz. Ilyenkor gyere el hozzám és ezzel a masszázzsal fellazítom a merev izmokat, csökkentem a fájdalmadat és esetleges apró sérüléseid is gyorsabban gyógyulnak. Hidd el, megnyugszol és sokkal lazábban, könnyebben szállsz le az ágyról.


Kineziológiai Tapaszolás

Mostanság egyre több sportolón, olimpikonon láthatunk színes szalagokat.
Ezek a kineziológiai tapaszok. Tűnhetnek divathóbortnak, de közel nem az! 
Fájdalommentes, mellékhatások nélküli, kémiai anyagoktól mentes terápia, még hatékonyabb és gyorsabb gyógyulást eredményez.
Rugalmas, de erősen tartó szalagokról beszélünk, amelyek anyaguk folytán kiválóan támasztanak, tartanak, rögzítenek ugyanakkor nem merevek, ezáltal könnyítik a tapaszolt terület gyógyulását. A receptorokra gyakorolt hatásuk révén a szervezet öngyógyító folyamatai aktiválja. 

Képzett szakember a problémának megfelelően helyezi fel a színes szalagokat. Ezért is fontos, hogy hozzáértő szakemberhez forduljunk.

Bárki kérheti ennek feljehelyezést, akinek izületi,- izom,-nyaki,-derék fájdalmai, sportsérülései vannak. Tartásjavításra, operáció utáni rehabilitációra is kitünően alkalmas.


Manager masszázs

Hallottál arról, hogy kényszertartás? Bizony, van ilyen! Legjobb példa erre a szalonban dolgozó fodrászok. Egész nap állnak, feltartott kézzel dolgoznak és a nyakuk egy féltartásban van a teljes műszak alatt.

Ha egész nap irodában ülsz, gép fölé hajolsz, vagy állsz, az izmaid állandó kényszertartásban, feszítésben vannak és ez bizony egy idő után roppant fájdalmakat okoz.

De ha csak stresszes vagy, akkor is állandó feszülésben tartod az izmaidat, és ezt észre sem veszed.

Ezen problémkra specializálódott ez a masszázstípus, mely során feloldom az izommerevségedet, ellazítom nem csak az igénybe vett izmaidat, hanem téged is.  Megelőzheted az életmódodból fakadó betegségek kialakulását.


Talpmasszázs

Tetőtől - talpig! 

Na ezek az igazi teljesen ellazító, kényeztető masszázspercek.

Belegondoltál már abba, hogy a leginkább igénybe vett testrészed a taplad? Bizony! Ezen hordozod egész nap a súlyodat, igen nagy szolgálatot tesz neked. Ha te is úgy gondolod, hogy megérdemel egyszer-egyszer egy alapos kényeztetést, alapos átmasszírozást, akkor gyere el hozzám és próbáld ki! Fellazítom a talpad roppant terhelt pontjait, felszabadítom az energiákat. Meglátod milyen nyugtató, lazító, bódító érzésben lesz részed.


Svéd – frissítő masszázs

A legelterjedtebb masszázsforma. Jót tesz egy betegség utáni felgyógyulásban, fokozza a vérkeringésedet, lazítja a feszült, sajgó izmaidat. Egy általános közérzet,- hangulatjavító masszázst nyújtok neked ezzel.


Szolgáltatásom árait megnézheted itt >>>

Válaszd ki milyen problémádra, fájdalmadra adhatok megoldást és
hívj a 06/ 20/ 274-0789 es telefonszámon, vagy küldj részemre üzenetet itt:


Az üzenet elküldésével egyben elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.