Beauty Carnival szépségszalon, 1025 Budapest Szépvölgyi út 52.  06 1 886 9212

Női-férfi naturo fodrászat  | Kozmetika-szempilla | Profi smink | Kéz,-lábápolás - Műköröm

 


ONLINE bejelentkezés
vagy telefonon akár azonnal: 06 1 886-9212

Szalonunk

Andrea vagyok....a Beauty Carnival szépségszalon vezetője.


Családanyaként és üzletasszonyként is pontosan tudom, hogy milyen szépségápolási igényei vannak egy modern, dinamikus, időnként elfoglalt hölgynek.

Nőként fontos számomra a jó megjelenés, a mindig ápolt külső. Emellett szeretném hinni és terjeszteni azt az ars-poeticát is, hogy a mai kor férfijának is szüksége és egyben igénye van az általános ápoltságot jelentő szépészeti kezelésekre és szolgáltatásokra.

Vallom, hogy egyre többünknek fontos a szépség mellett az egészség megörzése életmódunkkal, bevitt ételeinkkel. Tapasztalatom szerint ma még nem mindenki tudja, hogy a hajunkra és bőrünkre felvitt, felkent anyagok is határozottan hatnak egészségünkre, hiszen ugyanúgy bejut szervezetünkbe, mint a szájon keresztül elfogyasztott ételek, italok, vitaminok.

Ennek jegyében alakítom, fejlesztem a szépségszalont. Másfél éve -kicseréltem szalonunk termékpalettáját naturo,- és biotermékekre.

 

A Beauty Carnival életre hívásával fontos volt számomra, hogy az általános szépészeti kezelések színes palettáját, szinte teljes spektrumát kínáljuk visszatérő és új vendégeinknek. Így minden egy helyen, egyszerűen és kényelmesen vehető igénybe.

Higiénia, diszkréció, pontosság és tökéletes szakmai hitelesség.....nem csak szavak, hanem tartalom is nálunk.

Szeretem a nyüzsgéssel teli, boldog életérzést, ami átjár, felpezsdít, ami olyan, mint egy karnevál. Szándékom, hogy a Beauty Carnivalból mindenki picit boldogabban, színesebben, felpezsdülten távozzon, mint egy igazi karneválból.

 

Gyere be, ismerj meg minket közelebbről!

Várunk,

Herendiné Asztalos Andrea