Beauty Carnival szépségszalon, 1025 Budapest Szépvölgyi út 52.  06 1 886 9212

Női-férfi naturo fodrászat | kozmetika-szempilla | Profi smink | Kéz,-lábápolás - Műköröm |
Mese-terápiaBeauty-szülinap barátnőknek, kislányoknak

ONLINE bejelentkezés
vagy telefonon akár azonnal: 06 1 886-9212

Naponta kb 10.000 pislogás .... komoly munkával óvja egészségedet.

Kitaláltad? .... Igen!!

A szemedről, pontosabban a szemkörnyéked izmairól van szó.


Elgondolkoztál már azon, hogy ez a testrészed milyen komoly igénybevételnek van kitéve? .... És pont az, amely állandóan szem előtt van és bizony sok mindent elárul rólad!

5 ismeretlen tény a legárukodóbb testrészünkről, amit álmodban sem gondoltál volna.... (az első 2 pontról biztos nem tudtál)

1. Minden 10. mp-ben a 22 szemkörnyéki izomból 14 összehúzódik, dolgozik, hogy a szemed és szaruhártyád egészségét megőrizze. Ezért kb 10.000 pislogásodat generálja naponta.

2. Ha sírunk, könnyünk mennyire kiszárít egy 0.33-0,36 mm vékony bőrt, (arcunk más részén 1—1,6 mm vastagságú). Sajnos ezért a faggyúréteg is roppant vékony, pedig a faggyúnak óriási szerepe van az egészséges, óvó zsírréteg kialakításában.

3. Ha sokat nevetünk (és ez nagyon jó!!) vagy csak a napfénytől hunyorgunk, a kevesebb kollagén,- és rosttartalom miatt képtelen a vékony, érzékeny bőrünk megőrizni rugalmasságát, így bizony a ráncok a legkorábban itt jelentkeznek.

4. Ha fáradtak, stresszesek vagyunk, helytelen életmódban élünk, ezen a területen is rossz lesz a vérellátás, károsodnak a nyirokhajszálerek. Nem tudják a felesleges folyadékot, bomlásterméket kiüríteni a nyirokrendszeren keresztül, így ödémák, duzzanatok alakulnak ki a kor előre haladtával. Szürke karikás, beesett lesz a szemünk.

5. A helytelen életmód kivédhetetlen nyomokat hagy. A túlzott evés, dohányzás, kevés alvás, stressz, és kimerültség még sebezhetőbbé teszi ezt a területet. Smink, kontaktlencse, szemüveg, napsugárzás és öröklött hajlam is súlyosbító tényező lehet.

 

Nos, már tudod... Már érted, hogy miért a szemed árulkodik rólad és miért a szemkörnyéked bőre öregszik a leggyorsabban?

Ezzel szemben - úgy tapasztalom - igen lazán kezeljük ezt a kérdést. Egy gyors húsítő uborkás szempakolás ha programunk van ill. esti-reggeli kenegetés.

Ez nem elég, már nagyon nem elég!

Kötelességem felhívni a figyelmedet a fentiekre és megkongatni a vészharangot!!

 

Dél-Franciaország bioültetvényeiből származó 5 bionövény - vadgesztenye, berkenyerügy, ázsiai centella, réti legyezőfű, árnika - komplex készítménye szinergikusan és látványosan hat a fenti problémákra, különösen az alvás, a szem pihentetése közben.

A szemkörnyéki bőrödbe való krémek, olajok, szérumok bejuttatását ritmikus nyirokelvezető és vérkeingés javító mozdulatok kombinációja segíti, egy relaxáló és hatékony 40 perces kezelésbe ágyazva, melyet vizsgázott naturo-kozmetikusunk, Teréz végez neked.

Mindezt most, a PHYT’S 'Pihenő Szemkörnyékápoló' biokezelést 12.700 Ft - ért kapod.

Akár önálló kúraként, akár bármely arckezelésbe ágyazva kérheted.

Igen kedvelt vendégeink körében pl a finom kézápoló kezelés, amivel párosíthatod a szemkezelésedet.

Az arcbőr kezelés + kézbőr kezelés esetén a kézápolás ára 14.500 Ft helyett
9.900 Ft, így 
együttes kezelés esetén  27.200 Ft helyett 22.600 Ft

Biztos vannak kérdéseid, hiszen nem írtam a kezelés részleteiről, az otthoni ápolásról, szépségreceptről.
Ide írd meg amire még kiváncsi vagy, Körmendi Teréz jelentkezni fog a válasszal!


Az üzenet elküldésével egyben elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.