Beauty Carnival szépségszalon, 1025 Budapest Szépvölgyi út 52.  06 1 886 9212

Női-férfi naturo fodrászat | Bio kozmetika | Profi smink | Kéz,-lábápolás - Műköröm |
Mese-terápiaBeauty-szülinap kislányoknak

ONLINE bejelentkezés
vagy telefonon akár azonnal: 06 1 886-9212

Masszázs Orsival

- a gyógyító érintés 

Ha fáj vagy bizsereg valamink, ösztönösen dörzsölni, nyomkodni,
simogatni kezdjük azt a testrészünket. Innen is ered az elnevezés, a görög massein (gyúrni, dörzsölni), a francia massage, a héber mases, az arab mass (kézzel simogatni, nyomni) szavakból. 

Persze ha sűrűn érzünk késztetést önmagunk masszírozására, akkor ott már valami gond lehet, amivel érdemes szakemberhez fordulni. Olyasvalakihez, aki szakavatott kézzel, célzott mozdulatokkal megszünteti a bizsergést, a fájdalmat.


Ha holisztikus szemléletmódban gondolkozol és a Yoga-lélek masszázs is érdekel, kattints ide >> !


 

 

 

 

Trestyánszky ORSI
gerinctrápiás jógaoktató
Yoga-lélek masszőr 

Elérhetősége: 06 70 550-8894
Mail címe:

trestyanszky.orsolya@gmail.com 


Orsi masszázs-technikái

Svéd masszázs

Az 1800-as évek elején egy svéd vívómester és tornatanár, Pehr Henrik Ling foglalkozott a torna és a masszázs rendszerével. Ő határozta meg azt az öt masszázsfogást — simitás, dörzsölés, ütögetés, gyúrás, rezegtetés (vibráció) —, melyek testünk élettani feladataira, funkcióira gyakorolnak hatást.

A svéd masszázs képezi valamennyi európai masszázsfogás alapját. Öt alapfogását kombinálva felfrissíti a szervezetet.

1, Simítás; tájékoztató, nyugtató előkészítő fogás
2. Dörzsölés; fellazítja a kötőszövetben az összenövéseket.
3. Gyúrás; keringés javító
4. Ütögetés; serkentő, fájdalom csillapító hatású
5. Vibráció; lazító, nyugtató fogásérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását, vagyis összességében javítja közérzetünket.


Svéd masszázs Ősi magnéziummal

Mivel a bőr élő, lélegző szerv és az egyik legfontosabb méregtelenítő szerv, fontos szerepe van a szervezet ásványi sókkal való feltöltésében is.

Az Ősi Magnézium néhány előnye:

 • Helyre állítja a sejtes magnéziumszintet
 • Természetes sejtvédő
 • Elősegíti a védelmet és a hatékony méregtelenítést
 • Enyhíti a fájdalmat és a görcsöket
 • Hangulatjavító és nyugtat stressz esetén
 • Egészséges bőrszövetet képződésben segít
 • Segíti a megfelelő izomműködést
 • Fellendíti az energiaszintet
 • Segíti az immunrendszert
 • Szabályozza a hormonszintet
 • Nyugtatja a túlaktivált idegsejteket
 • Javítja az alvás minőségét
  …és még sok más egyéb


Relaxáló masszázs

Az utóbbi évtizedben egyike lett azoknak az alternatív kezelésmódoknak, amelyeknek a népszerűsége a világ számos országában növekszik. Ennek egyik oka, hogy sokan szenvednek tartós stresszhatással összefüggésbe hozható betegségben, melynek kezelésében ez a masszázsfajta - aromaterápiával kombinálva - jó eredménnyel alkalmazható relaxációt elősegítő és stresszoldó hatásainak köszönhetően.


Aroma olajos masszázs, stresszoldó, relaxáló

Ha idegrendszere állandó nyomás alatt van, feszült, kedvetlen, életereje elhagyta, meggyötört teste látott már jobb napokat, akkor mindenképpen megérdemel egy aromaolajos masszázst. Az állapotnak megfelelő aroma olaj kiválasztása után, az illatok szárnyán megkezdjük utazásunkat különböző tájak felé. Az illatok hatására az idegrendszer kisimul, relaxált állapotba kerül a test, az egész szervezet megpihen, oldódik a feszültség, a depresszió. Lehet élénkítő, fájdalom csillapító görcs oldó, nyugtató, közérzet javító, méregtelenítő, stresszoldó és relaxáló. A hatás, garantáltan nem marad el


Menedzser masszázs 

Irodai munka, konferencia, stressz? Mindennapos terhelés, amely váll-, nyak- és hátizmainkat érinti elsősorban. A svédmasszázs egyik speciális ágával a Szék-irodai masszázzsal gyors és hatékony megoldást kínálunk managereknek, számítógéppel dolgozóknak, szellemi munkát végzőknek a jobb közérzetért, a nagyobb teherbírásért.

A masszázs során akupresszúrás és reflexológiai pontokat érintünk a gerinc mentén, átmasszírozva a lapocka, a hát, a derék, a nyak és a kar izmait, amik a korlátozott mozgástól merevvé váltak. Ez a masszázs frissíti, fellazítja az izomkat, csökkenti a hanyag testtartásból eredő fájdalmat, javítja a koncentrációt és a teljesítőképességet, erősíti az immunrendszert, serkenti az agy vérellátását.


Arcmasszázs

Arcmasszázs során a klasszikus svéd masszázs fogásait simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, vibráció használjuk. Kedvezően befolyásolják a vérkeringést, az anyagcsere folyamatokat, hatással vannak a bőr alatti kötőszövetekre, táplálja és oxigénnel látja el a sejteket, egészségesebb üdébb lesz az arc bőre. Egy gondos arcmasszázst követően arcizmaink ellazulhatnak, oldódik a feszültség, összhangba kerülhetünk egész testünkkel. Segíthet fejfájás, vagy orrdugulás esetén is.


Talp masszázs

A természetes életmód szerint, az embernek mezítláb kellene járnia, mert az egyenetlen talaj és a kövek nyomást gyakorolnak a talp boltozatra. A talaj aszfaltozott és a cipők sem mindig anatómiailag megfelelőek. A sok állás következményeként esténként lábfájás gyötör, lúdtalpad van vagy egyszerűen szeretnéd, hogy valaki kényeztesse fáradt lábaid, akkor egy alapos, gondos láb masszázs üdítő lehet. A boka merevsége oldódik, ellazítja a láb és a talpboltozat feszült izmait, csökken a szorongás, oldódik a stressz, javul a hangulat, élénkül a vérkeringés. A talp masszázs megváltás a lábnak, gyógyír a testnek, és a léleknek is.


 

Ha időpontot szeretnél, hívd ORSIT a +36 06 70 550-8894 - es számon!
Ha nem venné fel a telefont, vissza fog hívni, vagy írj ide részére egy üzentet:
 


Az üzenet elküldésével egyben elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.