Beauty Carnival szépségszalon, 1025 Budapest Szépvölgyi út 52.  06 1 886 9212

Női-férfi naturo fodrászat | kozmetika-szempilla | Profi smink | Kéz,-lábápolás - Műköröm |
Mese-terápiaBeauty-szülinap barátnőknek, kislányoknak

ONLINE bejelentkezés
vagy telefonon akár azonnal: 06 1 886-9212

Davines hajújraépítés természetes keratinnal és szőlővel

 

Mi a kapcsolat a szőlő és a haj között?
A Davines szakemberei rájöttek erre, és most Te is megtudhatod a "titkot"!


Mi is az a keratin és miért olyan fontos nekünk?

A keratin egy 19 aminosavat tartalmazó szerkezeti fehérje, amely a hajban, a bőrben és a körömben is megtalálható. A hajnak majdnem 97%-a keratinból áll, így tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy a keratin maga a haj!

Mit okoz a hiánya, miért szorul pótlásra a keratin?

Az öregedés, a környezet károsító hatása, az egészségtelen táplálkozás, de ugyanígy a hajfestés, sőt, még az intenzív fésülés is roncsolja a haj szerkezetét, amitől a hajszálak vékonyabbak, töredezettek, fénytelenek lesznek. Ahhoz, hogy a haj újra erős, egészéges, fényes legyen, a hiányzó keratint pótolni kell.

Hogyan pótolható a szervezet számára a hiányzó keratin?

Alapvetően kétféleképpen, külső és belső pótlással. Az egészséges, változatos, vitamindús étkezés ugyanis táplálja, erősíti a hajat — ennek eredménye különösen hosszú távon mutatkozik meg. Másfelől lehetőség van a sérült hajszerkezet helyreállítására keratinos kezelések segítségével, amitől a hajszálak megvastagodnak, erősek, fényesek, tehát újra egészségesek lesznek.

Miért éppen a Davines hajújraépítési kúrája a megoldás?

A Davines NOURISHING termékei kizárólag természetes anyagokat, gyümölcsöt és természetből nyert keratint tartalmaznak. A folyékony keratin mélyen beépül a hajszerkezetbe, kitölti a porózus részeket, építve ezzel a hajszerkezet belső részét (kortex). A nagyobb keratinrészecskék a szerkezet külső részén tapadnak meg, ez vastagítja, selymesebbé, fényesebbé teszi a hajat.

A Davines csapata még arra is figyelt, hogy vékony vagy vastag szálú hajad van-e —  a kúra elemeit úgy állították össze, hogy mindenki a saját hajára szabott kezelést kapjon!

S most jöjjön a válasz a fenti kérdésre: a Davines szakemberei rájöttek arra, hogy a szőlőt nem csak megeheted, hanem a "hajadra is kenheted", vagyis rátaláltak arra a szőlőben fellelhető hatóanyagra, amely igen jelentősen segíti a keratin beépülését a hajszerkezetbe. Ki gondolta volna, hogy az egyik legkedveltebb gyümölcsünk nem csak a gyomrunkba jutva dob fel minket, hanem a hajunkat is felfrissíti, élettel telíti?

Hogyan épül fel egy ilyen szőlős-keratinos kúra?

A  hajújraépítési kúra sikerét a szalonunkban elvégzett kezelések és a gondos otthoni hajápolás együttesen biztosítják. A kúra ideje alatt a 3 lépcsős szalonkezelés mellett otthoni hajápolásra is a Davines NOURISHING termékcsalád tagjait érdemes használni. Szalonunkban alkalmanként csupán 20 perccel több időt kell töltened, mint egy hagyományos szárítás alkalmával, az otthoni hajápolásnál pedig csak a felhasznált termékek jelentik a különbséget.

Egy kúra 5 kezelésből áll és a haj állapotától függően később megismételhető.

A DAVINES CÉGRŐL

A Bollati család által az olaszországi Pármában alapított Davines cég eleinte kutatólaboratóriumként működött, mely kiváló minőségű hajápolási termékek fejlesztését végezte világszerte ismert kozmetikai cégek részére. Egy évtized elmúltával úgy döntöttek, hogy szakértelmüket saját termékek kifejlesztésére fordítják és piacra dobták a Davines hajápoló termékcsaládot, kizárólag szalonok részére. Ezt követték 1996-ban a gyógyfürdők részére kifejlesztett Davines bőrápolási termékek.

Napjainkban már a világ több mint 75 országában, sok ezer szalonban több tízezer fodrász és kozmetikus használja a Davines termékeket, melyeket kivétel nélkül a kiváló minőség és a kifinomult stílus jellemez. Emellett a Davines filozófiájának fontos része az is, hogy minőségi termékeikben csak természetes összetevőket használnak, a gyártás során pedig maximálisan tekintettel vannak a környezetre is. Olaszországban a Davines Csoport az első kozmetikai vállalkozás, amelyik faültetéssel ellentételezte CO2 kibocsátását a Zero Impact program keretében.

A Davines hajújraépítési kúra kezelésenkénti ára, mely a szárítást is tartalmazza: 

rövid haj

félhosszú haj

hosszú haj

extra hosszú haj

7.500,-

8.500.-

9.500.-

10.500.-

 

További kérdésed van? 

Kérdezd Fehér Tündi fodrászunkat, nagymestere a hajújraépítésnek.
Ide írhatsz neki:


Az üzenet elküldésével egyben elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.