Beauty Carnival szépségszalon, 1025 Budapest Szépvölgyi út 52.  06 1 886 9212

Női-férfi naturo fodrászat | kozmetika-szempilla | Profi smink | Kéz,-lábápolás - Műköröm |
Mese-terápiaBeauty-szülinap barátnőknek, kislányoknak

ONLINE bejelentkezés
vagy telefonon akár azonnal: 06 1 886-9212

Szőlős-keratinos hajszerkezet javítás

 

Egy kezelés ára szárítással együtt

rövid haj

          félhosszú haj

         hosszú haj

extra hosszú haj

7.500,-

 

8.500.-

 

  9.500.-

 

  10.500.-


 

Mi is az a keratin és miért olyan fontos nekünk?

A keratin egy 19 aminosavat tartalmazó szerkezeti fehérje, amely a hajban, a bőrben és a körömben is megtalálható. A hajnak majdnem 97%-a keratinból áll, így tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy a keratin maga a haj!

Mit okoz a hiánya, miért szorul pótlásra a keratin?

Az öregedés, a környezet károsító hatása, az egészségtelen táplálkozás, de ugyanígy a hajfestés, sőt, még az intenzív fésülés is roncsolja a haj szerkezetét, amitől a hajszálak vékonyabbak, töredezettek, fénytelenek lesznek. Ahhoz, hogy a haj újra erős, egészéges, fényes legyen, a hiányzó keratint pótolni kell.


'NOURISHING' keratinos hajújraépítő kúra szőlővel

Hogyan pótolható a szervezet számára a hiányzó keratin?

Alapvetően kétféleképpen, külső és belső pótlással. Az egészséges, változatos, vitamindús étkezés ugyanis táplálja, erősíti a hajat — ennek eredménye különösen hosszú távon mutatkozik meg. Másfelől lehetőség van a sérült hajszerkezet helyreállítására keratinos kezelések segítségével, amitől a hajszálak megvastagodnak, erősek, fényesek, tehát újra egészségesek lesznek.

Miért éppen a Davines hajújraépítési kúrája a megoldás?

A Davines NOURISHING termékei kizárólag természetes anyagokat, gyümölcsöt és természetből nyert keratint tartalmaznak. A folyékony keratin mélyen beépül a hajszerkezetbe, kitölti a porózus részeket, építve ezzel a hajszerkezet belső részét (kortex). A nagyobb keratinrészecskék a szerkezet külső részén tapadnak meg, ez vastagítja, selymesebbé, fényesebbé teszi a hajat.

A Davines csapata még arra is figyelt, hogy vékony vagy vastag szálú hajad van-e —  a kúra elemeit úgy állították össze, hogy mindenki a saját hajára szabott kezelést kapjon!

Hogyan épül fel a szőlős-keratinos kúra?

A  hajújraépítési kúra sikerét a szalonunkban elvégzett kezelések és a gondos otthoni hajápolás együttesen biztosítják. A kúra ideje alatt a 3 lépcsős szalonkezelés mellett otthoni hajápolásra is a Davines NOURISHING termékcsalád tagjait érdemes használni. Szalonunkban alkalmanként csupán 20 perccel több időt kell töltened, mint egy hagyományos szárítás alkalmával, az otthoni hajápolásnál pedig csak a felhasznált termékek jelentik a különbséget.

Egy kúra 5 kezelésből áll és a haj állapotától függően később megismételhető.

A Davines hajújraépítési kúra kezelésenkénti ára, mely a szárítást is tartalmazza: 

rövid haj

félhosszú haj

hosszú haj

extra hosszú haj

7.500,-

8.500.-

9.500.-

10.500.-

 

Az árak a szilvás-hyaluronsavas kúrára is érvényes. A fodrásszal közösen döntitek el, melyikre van leginkább szüksége a hajadnak.

 

A  FACEBOOK oldalunkon kövess minket, év végéig sok újdonsággal bővülünk. Lesz köztük olyan, amivel biztosan nem találkoztál még soha szépségszalonban.

További kérdésed van?

Kérdezd fodrászainkat, a hajszerkezet újraépítésének 'nagymestereit' a
06 1 886-9212 es számon! 

Ha inkább azt szeretnéd, hogy visszahívjanak, írj nekik ide:Az üzenet elküldésével egyben elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.