Budapest 2.-3. kerületében minden szépség egy helyen a Szépvölgyi úton!

Női-férfi - Joico, Davines - fodrászat | Babor Kozmetika | Profi smink | Kéz,-lábápolás - Műköröm
| Kislány Beauty-szülinap | Esküvői csomagok minden résztvevőnek | Meseterápia

Ilcsi szépítő füvek

ILCSI néni hite

".... a természetben minden bőrproblémára van megoldás, mindenkinek jár „a különböző kozmetikai bánatok” elleni, személyre szabott segítség...."

 

Így kezdődött

Gyermekkorát nagyszüleinél töltő Ilcsi nem csak a füveket, virágokat gyűjtötte lelkesen, hanem a füvesasszonyok, gyógyítók tapasztalataira építő szájhagyomány útján átadott tudásra is fülelt.

A szépítő füvek 60 éve

Ilcsi néni 1958-ban tette le vállalkozása alapjait.

Az Ilcsi néni készítményeinek a kezdetektől fogva az adta a különlegességét, hogy élő növényi hatóanyagokkal, nem kivonatokkal készülnek.
A titok abban rejlik, hogy Ilcsi néni olyan eljárásokat dolgozott ki, melyeknek köszönhetően a készítményekben található zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények kivételesen nagy mértékben tartják meg a hatóanyag-tartalmukat.

Családi hagyomány

Az édesanya, a nagymama nevét hordozó örökség nagy odafigyelést és felelősséget ró a családra.

Az 'Ilcsi' brand, a natúrkozmetikum márka 60 éves hitét, minőségét a kötelező megtartani és családi összefogással folytatni az utat.


Ilcsi néni nagykönyve

A 60 év tapasztalatát és receptúráját saját nagykönyvébe írta Ilcsi néni. Pontosan tudta, hogy milyen bőrű és milyen bőrbetegségű hölgynek melyik növény hat. Gazdag receptúrát, kezelési folyamatokat dolgozott ki.

Már akkor hangsúlyozta az otthonápolás szükségességét, hiszen hiába indít el a szakember egy gyógyító folyamatot, ha azt nem folytatólagos.

A Nagykönyv alapján fejlesztette tovább fia és unokái az Ilcsi márkát és mára már 160 termék áll a kínálatban, sok-sok célzott kezeléssel.

 

Meleg szívvel választottuk a francia PHYT'S biokozmetkumok mellé a hazai Ilcsi márkát, hiszen pontosan azt az elvet vallják amit mi is:
a felhasznált növényi összetevők és hatóanyagok a legkisebb mértékben se károsítsák a környezetünket és az embereket.


Ilcsi kezeléseket és árakat itt >> találod!

 

Bármi kérdésed, kérésed felmerül, ide írj nekünk:


Az üzenet elküldésével egyben elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat