Beauty carnival

szépségszalon

"Az elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul."

-Audrey Hepburn-

Herendiné asztalos andrea

szalonvezető

Idén 10 évesek vagyunk!!

2010 szeptemberében nyitottunk szalonunkat a környék frekventált részén.
Nyitáskor hittem és tudtam, hogy ez a szalon az elegancia,
igényesség és professzionalizmus helye lesz a környék lakói számára. A mai napig ez így van. Vendégeink tudják, hogy mindig kedves munkatársak, profi szakemberek várják őket.
Vallom, hogy a minőség és megbízhatóság érték. Ezt  vendégeink nyugodt, elegáns környezetben kapják meg. 
A lelkiismeretes, korrekt hozzáállásunkat vendégeink is érzik, így az immáron 10. éve tett fogadalmam teljesül, és megelégedetten, örömmel folytatjuk munkánkat a második X-ben.

Beauty Carnival Szépségszalon 2
Beauty Carnival Szépségszalon 3

Szolgáltatásaink

fodrász ikon

Fodrászat >>

Ha te is a fenntarthatóság, környezettudatosság híve vagy, és ha fontos neked, hogy tiszta természetes és vegán anyagok kerüljenek a hajadra, fejbőrödre, akkor jó helyen jársz!

kozmetikai ikon

Kozmetika >>

A test első védelmi vonala a bőr. Gondolj csak bele, nyáron a forró nap, télen a hideg levegő milyen megterhelésnek teszi ki az arcbőrödet. Nagyon megérdemli a mindennapos ápolást, törődést, kényeztetést.

smink ikon2

Profi smink >>

Bármilyen alkalomra is készülj, csak hozzád illő sminket kapsz. Csak úgy szállhatsz le a sminkszékről, ha elégedetten és mosolyogva nézel a tükörbe.

manikűr ikon

Kézápolás, manikűr, géllakk >>

A kéz, köröm ápoltsága manapság nem kérdés. De figyelem! Nem csak a hölgyek kezét figyelik az urak, hanem bizony a hölgyek is képet alkotnak egy férfikézről és viselőjéről.

DAVINES - 'Fenntartható szépség' a fodrászatban

davines-1

Mitől is olyan különleges ez a világ?
Ha a kezedben tartasz egy Davines terméket, megérted.

A termékek külső megjelenése tükrözi az olasz történelmet, művészetet, designt, divatot,
kultúrát, életmódot – ez az olaszok öröksége.

A minőség számukra nem csak a külső és belső tartalom egyediségét jelenti,
hanem azt is, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek
szigorúan tiszteletben tartják a környezetünket.

Csapatunk

Az, hogy a vendégeink visszajárnak, a kollegáim feladata. De az, hogy ők is szívesen járjanak dolgozni, az enyém. Úgy érzem, mindkettő sikerült!

HERENDINÉ ASZTALOS ANDREA​

Szalonvezető/Tulajdonos

18 éve a szakmában. Büszke vagyok a tudásomra, és emberismeretemre. Ezért is kaptam meg a vezetőfodrász megtisztelő címet.

Fehér Tünde

vezető fodrász

20. éve a szakmában. A franciák bája, életstílusa rabul ejtett. Életfilozófiám is egy francia inspiráció:’’Fordulj a Nap felé és az árnyék mögötted lesz’

Fillár Katalin

Senior fodrász

A divatszakmában eltöltött sok éves stylist munka után az igazi álmomat valósítom meg fodrászként. Igazi divat,-szépség,-állatrajongó vagyok.

Szántó Eszter

junior fodrász

10 év a sminkes világban nem csak a szakmai tudást adott, hanem arra is megtanított, hogy ‘mini pszichológusként’ figyeljek, érezzek és ha kell, csak hallgassak.

HERENDI VIKTÓRIA

Profi Sminkes

Gondolj csak bele! Kezünk az egyik leginkább igénybe vett testrészünk. Megérdemli a masszázst, finom ápolást, szépítést.

Szabó pálma

kézápoló, manikűr + géllakk

Mindig is a 'szőr' szerelmese voltam. Óriási állatimádó vagyok és a 'szerelemhobbim'-nak élek: a hajhosszabításnak és a hajszárításnak.

Varga Vivien

hajhosszabbító

10 éves szakmai tapasztalat multikulturális környezetben ... imádtam! A Kreativ kozmetika szerelmese vagyok.

IVÁN KAROLINA

Kreativ kozmetikus

Rólunk írták

Legjobb barátnőmnek szerveztem ide a lánybúcsúját. Már a kapcsolattartásnál nagyon szimpatikus volt Andrea lelkesedése. Amikor megérkeztünk minden szépen, ízlésesen fel volt díszítve, ami több volt mint amire számítottam. Az esti bulira pedig mindenki megkapta a csodálatos hajat és sminket. Köszönöm azoknak a dolgozóknak is a munkáját, akik részt vettek a szépülésünkben.
Takács Edina
Könyvelő
Az előző fodrászom valamilyen megfontolásból teljesen más színűre festette a hajamat, mint kértem. Borzalmas lett. Pár héttel később bejelentkeztem a Beauty Carnival-ba, ahol Kati kezelésbe vett. Nem volt könnyű dolga, és én nem is reménykedtem benne, hogy elsőre megküzd a feladattal, de valami csodát művelt a hajammal! Mindezt édesen, kedvesen és villámgyorsan tette. Nagyon hálás vagyok neki!!! Mostantól biztos, hogy csak hozzá megyek! Köszönöm Kati!
Bata Kata
Újságíró
Szeretek ide jönni! Mert csak!... mert mindig nagyszerű a hangulat, és mindig tárt karokkal várnak! A hajam sokszor nem is fontos - persze az - de Tündének hála az mindig rendben van! Köszönöm lányok, beugrom a napokban újra, kell a töltés, és az itt mindig megvan! Csóközön!!
Nagy Katalin
Vállalkozó
Fodrászat4

Beauty Carnival szépségszalon

Időpontot kérek

Szalon

Szalonetikett

Nyitvatartás

Hétfő-péntek: 8.00-20.00
Szombat: 8.00-13.00

Kapcsolat